Ellery hemma på Lidingö

Hade turen att bli bjuden på lunch ute på Ellery Beach House hemma på Lidingö. Men vi började med en rundtur så att vi kunde få se hela Ellery. Mitt första intryck är att det är stort, och väldigt ”osvenskt”. Jag får en känsla av att befinna mig i Miami, snarare än Sverige. Men nu är jag ju faktiskt hemma på min ö, tala om tur!

Stefan och jag testar relax avdelningen. Här tittar du ut över vattnet.

Coco Beach Club

Det finns tre olika ställen att äta på, och det ena är på Coco Beach Club som även är ett spa. Detta hade jag tyvärr inte tid med under mina timmar här. Jag var för upptagen av att prata och äta. Nästa gång.. Men Coco var väldigt inbjudande och för mig var det stället som vill ta mig tillbaks hit. Jag vill vila på en av de många sängarna i deras SPA efter att jag fått en behandling eller har badat i en av deras pooler..

Detta är rummet bredvid deras ena pool, ser du knappen. Tryck för service!
Hälsosam lunch, kyckling med gul aubergine, couscous och yoghurtsås.

Jag åt lunch i deras Palmer restaurang, en bra fräsch lunch utan en massa konstigheter. Frida Nilsson har satt menyn, och jag känner att jag skulle vilja testa lite mer innan jag uttalar mig. Men hittills är det bra;)

Vi avrundade med kaffe och kaka framför brasan nere på Coco. Mysigt, och det kändes som att Peter Sellers skulle dyka upp med en cocktail. Här vill jag definitivt spendera någon kväll med vänner och cocktails!

Fortsättning följer….

Av ©Malin 

Fab Foodie Swede

Instagram fabfoodieswede

fabfoodieswede@hotmail.com

Hej, tack för att du läste! /Malin