2:a advent och veckan som gick..

Ja inte händer det så jättemycket precis, men idag var det den 2:a advent och den firades med lussebullar och pepparkakor. Under veckan som gick har jag faktiskt bara varit hemma nästan. Jag har varit ute och gått varje dag, lagat mat och bakat en massa och slagit in lite julklappar. Vi ska dock inte ha så många paket eftersom barnen har vad de behöver men några grejer får dom. Det var faktiskt dom själva som sa att vi måste inte ha en massa paket. I år slår jag faktiskt in alla paket i en massa fina gamla papper jag har sparat också använder jag tunna tygbälten jag fått till kläder som snöre. Jag har sparat dom eftersom de är fina, men inte haft en aning vad jag skulle göra med dom. Men titta vad fint det blev! Här följer nu veckans potpurri av bilder!

Promenad på Lidingö, här är den lilla havsfröken av Liss Eriksson. Som skåning är det ju extra trevligt med en Danmarks touch!
Enma skulle spela in en dansvideo med Lidingö Danscenter, i den ena lånade hon storebrors stora hoodie. Ingen dansshow i år, men roligt att få se vad de övat in på film.
Mys med te i soffan på eftermiddagarna har jag haft en del. Ett nytt favoritte från Dammann är vad jag dricker just nu. Det smakar som silkeslen kakao med lite utvalda örter. Väldigt gott om du frågar mig! Recept på cupcaken hittar du här på bloggen! Väldans goda choklad cupcakes!
Äntligen var det dags att öppna våra adventskalendrar, jag har en med olika kaffesorter från Nespresso. Till barnen har jag gjort en kalender med olika sorters fina chokladbitar varje dag.
Emma har hjälpt till att slå in ett paket till storebror!

Vad jag har bakat och lagat ser ni ju här på bloggen! Imorgon en ny vecka och jag ska hitta på något nytt att baka med saffran!

©Malin Nordblom

Instagram @fabfoodieswede Följ mig gärna! 

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

Hej, tack för att du läste! /Malin