Erlands cocktailbar

En av Stockholm’s absolut mysigaste barer är Erlands på Gästrikegatan. Här är det som att befinna sig på 50 eller 60-talet både när det gäller musiken och inredningen. Jag har aldrig druckit något annat än cocktails här, men de serverar såklart vin och öl också Men när du ser dem stå i baren på Erlands och skaka cocktails så är det ju vad man blir sugen på oftast.

Erlands cocktail

Erlands cocktail

Deras signatur cocktail är just Erlands cocktail som innehåller både Vermouth, Bourbon, bitter och fläder. Man kan även beställa in något litet att äta till. De har små chark och ostbrickor, mackor och lite annat smått och gott.

Vintage stil på Erlands

Fridens liljor

Fridens liljor sa tydligen farfar Erland och det är Erlands ordspråk. Stället rekommenderas verkligen av mig, man går härifrån glad!

Här ligger Erlands

Gästrikegatan 1, Stockholm

Text och bild Malin Nordblom

Hej, tack för att du läste! /Malin