Lyxig lunch med Årets kock Gustav Leonhardt

Jag blev inbjuden på en riktig lyxig lunch med Gustav Leonhardt som är Årets kock, Melleruds öl och Food & Friends på Michelin restaurangen Agrikultur i Stockholm. Gustav Leonhardt har nämligen precis som flera andra Årets kock fått skapa en alldeles egen Melleruds öl tillsammans med bryggmästare Richard Bengtsson. Och nu är Melleruds Mästarpilsner 2022 släppt och årets pilsner var riktigt bra om du frågar mig. Vare sig du vill ha den till maten eller bara sitta och sippa på den, passade både till snacksen i början och torsken. Här bjuder jag på en liten bildkavalkad från lanseringen.

Choux fyllda med ost och kryddpeppar.
Gustav Leonhardts alldeles egna Mästarpils 2022.
Bakad torskrygg med hummer och kål.
Löksoppa och beignet med stekt lök. Detta är rätten Gustav tävlade i Årets kock med.
Gustav och Albin Edberg.

Jenny, Annika och jag.

För mer om mat, dryck och annat följ gärna https://fabfoodieswede.com/

Hej, tack för att du läste! /Malin