Flytt på G och veckan som gått…

Nu är det snart dags att lämna vårt underbara hus i Sverige och flytta ut i världen under några år. Vi har längtat efter Asien och i augusti går flytten till Singapore, ett land som jag besökt men aldrig bott i så det blir spännande. Som tur är har jag en del bekanta och en vän där vilket gör det hela enklare. Men för barnen är det såklart en större omställning, men förhoppningsvis går allt bra! Jag kommer att hitta på nya recept precis som jag gör nu, och förhoppningsvis kommer jag att hitta fler uppdrag så att jag kan fortsätta med det jag gör idag.

2 olika sorters sardiner från Nuri, vit sparris med Balsamico pärlor, majonnäs, sallad och tomat crustini på Långbro Värdshus.

Lunch på Långbro värdshus

Jag var inbjuden på en helt underbar lunch på Långbro Värdshus där Fredrik Eriksson som driver Långbro hade använt sig av inlagda tryfflar, senap, torkade blomblad och dryck från importören Adelante. Vädret var underbart precis som maten och sällskapet. Bilden på mig och Annika i våra blåa Lexington är väl fin, vi har samma smak;)

I Max Jenny’s fina jacka och ett glas champagne från Bonnet.

Max Jenny har designat den senaste förpackningen för Bonnet och det firades med en stor lansering på Vau De Ville i Stockholm.

Jag har även gjort några nya glashängen som ska skickas iväg till några finingar!

I övrigt så har jag mest rensat i huset och inte hunnit laga så mycket mat… Men nu är det helg och det ska lagas massor av gott!

Njut av helgen!

/Malin

Hej, tack för att du läste! /Malin