Okategoriserade

Swedish strawberry Negroni

Swedish strawberry Negroni är så somrig i sina smaker och en perfekt sommardrink på Åhus akvavit. Jag blev bjuden på drinken när jag var på restaurang Oxenstiernan med Dryckesbranschen i veckan. Himla glad blev jag när jag fick dela receptet på den goda jordgubbsdrinken med er!

Ingredienser

1 cocktail

  • 25ml Åhus akvavit 
  • 25ml Spriteriet rosé vermouth
  • 25ml Jordgubbs-infuserad bitters

Drinken rörs över is tills ordentligt nedkyld och till önskad utspädning. Serveras med tunn skiva jordgubbe.

Fler drinkar, recept och mycket annat hittar du här https://fabfoodieswede.com/

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

2 Comments

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: