Michelin delar ut sina första stjärnor i Estland!

I februari var jag och åt jag mig igenom Tallinn, Estland under några härliga dagar. Och redan då gissade jag på att både 180° by Matthias Diether, och restaurang Fotografiska skulle bli belönade av Michelin på något vis. Igår presenterades den första Michelinguiden för Estland och 180° fick sin första stjärna och även NOA Chef’s Hall i Tallinn blev belönade med en stjärna. Restaurang Fotografiska blev belönade med en MICHELIN Green Star för Gastronomi och hållbarhet. Grattis till er och alla andra!!!

Här hittar du mer om Tallinns matscen: https://fabfoodieswede.com/2022/02/23/guide-till-tallinn/

Du hittar hela urvalet av MICHELIN Guide Estonia 2022 på hemsidan, www.guide.michelin.com och i MICHELIN Guide-appen.

Hej, tack för att du läste! /Malin