Svenska skolan i Singapore

Vi är många med barn som talar svenska i Singapore, och de flesta av barnen går då i Svenska skolan en gång i veckan. Svenska skolan är till för alla med barn som har svenskan som ett levande språk i hemmet och man behöver inte ha bott i Sverige. I år har vi även fått en helt fantastisk donation som gör att vi kommer att kunna anordna roliga aktiviteter och mer spännande och lärorika lektioner för alla eleverna här i Singapore! Jag som arbetar som lärare i årskurs 4 ser fram emot att välkomna alla barnen till en ny härlig termin! Lektionerna håller vi på SAIS (Stamford American International School som har många elever från Sverige) varje torsdag klockan 16.15-18. Då kommer barn från de olika skolorna i Singapore till SAIS och går i någon av våra många klasser. Det som är roligt är att föräldrarna ofta samåker med barnen, och de föräldrar som kommer med sina barn till lektionerna ofta sitter och pratar och dricker kaffe/te ihop. Vi har en egen liten svensk klubb en gång i veckan, helt underbart!

Lite av vad vi gör…

Förutom alla lektioner så håller vi luciafirande, picknick, filmkvällar och mycket annat!

Anmälan Svenska skolan

Anmäl ditt/dina barn idag så de också får ta del av Svenska skolans undervisning samt lära känna andra svenska barn i Singapore 💛💙
Anmälan hittar du på Svenska skolans hemsida svenskaskolansingapore.se
Kika på filmen här för lite mer information om Svenska skolan i Singapore https://youtu.be/31q2H3WqkSQ

Hej, tack för att du läste! /Malin