Brochet

Brochet vinprovning med Frederic Brochet på La Cornue’s show room i Stockholm. Brochet är en favorit, så jag njöt väldigt av mat ch dryckeskombinationerna! Deras dessertvin, Quartz de Chaume Grand Cru är nog ett av de godaste dessertvinerna jag har smakat. Smaken satt kvar när jag cyklade hem mot Lidingö igen. Den bärnstensfärgade drycken är redan beställd från Systembolaget!

Av Malin Nordblom

91414C06-003B-40F7-89EA-E9D03C5B5DC6
La Cornues showroom har fantastiska kök
About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag även här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: