Surf Shack

Burgers made out of Swedish beef and fries made out of southern Swedish potatoes.

And you gotta try their garlic fries that are to die for!!

I have tried different burgers, pulled pork, chicken. And my personal favourite is the burger with their BBQ sauce and lots of different toppings. My son loves their chicken burger, it’s apparently amazing.

You can find Surf Shack at 3 locations in Skåne.

https://surfshacksmashburgers.com

And they only take walk in’s. So, that means no reservations!

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: