Enkel och god marängswiss

Detta är mest en påminnelse om att något av det godaste man kan bjuda på är enkelt att svänga ihop, och de flesta blir glada av det! Perfekt på barnkalaset, eller som avslutning på en middag. Aningen så serverar du marängswissen på ett stort fat, eller så dukar du upp alla olika ingredienser och var och en får göra sin egen marängswiss. Jag lovar att det blir en god och rolig efterrätt!

Glass, chokladsås..

Jag brukar ha maränger av valfri sort, grädde, banan eller bär, chokladsås, strössel.. Man kan göra den med kikätsmaränger och använda havregrädde om man vill det. Gott blir det!!
Njut!!

Recept och bild Malin Nordblom

YouTube https://www.youtube.com/channel/UC54wSKvpDghbvbU7hCIXu9A

Instagram https://www.instagram.com/fabfoodieswede/

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag även här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: