Bobergs på Hamngården

I pittoreska Brantevik på Österlen hittar du Bobergs på Hamngården som både är ett mysigt Bed & Breakfast och en restaurang. Till på köpet kan man boka hela stället om man vill ställa till med en fest! Huset har inrymt ett fiskrökeri en gång i tiden, och då kunde man även handla fisk här. Bobergs på Hamngården drivs i dag av Hans Boberg, Suzanne Grenz, Catarina och Anders Boberg. De hade länge velat ha ett ställe när de hittade Hamngården i Brantevik.

Havet är ständigt närvarande på Bobergs, vare sig du tittar ut eller tittar på målningarna av Ola Sivhed.

Mat och dryck på Hamngården

Här hittar man många klassiker och en stor del av maten är säsongsbetonad, och många av råvarorna kommer från Skåne och då gärna så lokalt som möjligt. Inspiration till maten tas dock både från Sverige och andra länder, men med lokala råvaror. Ett stort plus ger jag deras mellanrätter som man kan ta om man inte är så hungrig, eller vill ha två olika. Vinlistan som erbjuds visar på att familjerna har ett stort vinintresse, även om det är Suzanne Grenz som är ansvarig för just dryckerna.

Bed & Breakfast i Brantevik

Här finns 8 rum i vilsamma färger att välja på, och några av dem har även havsutsikt. Det som är ett stort plus här är att när man vaknar så kan man bara gå över gatan för att gå en runda längs vattnet innan frukosten i restaurangen.

Här hittar du Bobergs på Hamngården

Östersjögatan 94
272 38 Brantevik
+46 414 221 25
+46 70 992 77 24

hamngarden@icloud.com

Text och bild Malin Nordblom, Instagram @fabfoodieswede Följ mig gärna! 

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

Hej, tack för att du läste! /Malin