Restaurang Garba

Restaurang Garba drivs av Linn Söderström och Marion Ringborg. De två bästa vännerna har båda tävlat i TV, och kompletterar varandra väldigt bra när det gäller vad de vill i köket. Sedan 2017 har de haft ett antal olika pop up restauranger och idag ligger de på Surbrunnsgatan 47 i Stockholm.

Idag kan man äta både frukost, lunch och middag hos Garba. De serverar både gröt, smarriga pastarätter och mycket annat.

Linn och Marion har en förkärlek för goda bakverk till efterrätt, och de har bakat både magiska munkar och eclaire. Prismässigt skulle jag säga att det är väldigt mycket valuta för pengarna när man äter på Garba.

Restaurang Garba, Surbrunnsgatan 47, Stockholm

http://www.garba.se

 

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag även här.

4 Comments

 • Bryan Burt 13 januari, 2020 at 01:46 Reply

  I bet those Eclairs were so good…..thank you for sharing

 • ceridwensilverhart 17 januari, 2020 at 02:09 Reply

  Wow, those are the prettiest Eclairs I’ve ever seen! I still need to find a place that makes good Eclairs. 😊

  • Fab Foodie Swede 17 januari, 2020 at 05:59 Reply

   It is hard to find Really good ones. I hope you find some !!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: