Lexington visiting Pontonen

Lexington Company har för andra året i rad stylat Pontonen på Norr Mälarstrand så att det känns precis som om man sitter och äter på Östkusten i USA. Jag hann äntligen med ett besök här, och det var en helt underbar kväll i solen blickandes ut över Riddarfjärden med min vän Tina. Både Tina och jag har rest i USA, och det var så himla roligt att få uppleva en riktig semesterkänsla här hemma i Stockholm både vad det gäller maten, inredningen och läget. Lexington visiting Pontonen ligger på vattnet på Norr Mälarstrand och har öppet till den 4e september, sen är det för kallt tyvärr.

Sommar i Stockholm.

Lexington visiting Pontonen, maten

Så det är inte bara inredningen som har den här härliga amerikanska östkust känslan, menyn är framtagen för att ge oss samma känsla. Det finns till exempel Rocky Point Crab cakes, West Coast Lobster roll, Fisherman Shrimp och en massa annat gott. Min favorit av förrätterna var deras West Coast Lobster Roll där hummer var blandat med seller, vårlöksmajonnäs och citron på en Brioche. Huvudrätten Lobster Mac’n Cheese med tryffel såg inte så rolig ut, men oj vad god den var. Efterrätterna var riktigt svåra att välja mellan, jag rekommenderar en Fried Oreo som var helt galet gott! Vi beställde tre förrätter, och en huvudrätt och delade på allt. (och vi hade egna små tallrikar att äta ifrån) Jag var dock väldigt frestad att beställa deras Dirty Raspberry Float till efterrätt, men jag kanske hinner med ett besök till!

Läskande drinkar på Lexington Visiting Pontonen.

Vi drack alkoholfria drinkar, och dom var så goda att jag drack två. Så vare sig du vill ha en alkoholfri drink eller ej, bartendern var duktig!

Om man vill äta lite mer i lugn och ro så ska man äta tidigt, senare så blir det lite mer party stämning på Pontonen.

Pontonen STHLM Norr Mälarstrand, kajplats 464 112 20 Stockholm. BOKNING 08-684 238 78

Av ©Malin Nordblom

Instagram @fabfoodieswede

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

En reaktion till “Lexington visiting Pontonen

Hej, tack för att du läste! /Malin