Veckan som gick..

Nu var verkligen allt tillbaks till det normala, jobb, hemma på Lidingö, fullt av barn hemma, tvätt, och träffa vänner jag inte sett på länge. Något av det jag varit väldigt tacksam över är vädret, det har verkligen varit jättevarmt! Och det älskar jag verkligen! Att sitta i skuggan med kaffe eller något annat gott är så otroligt skönt! En kväll åkte jag in till stan och åt med min väninna på Lexington visiting Pontonen https://fabfoodieswede.com/2020/08/21/lexington-visiting-pontonen

Efter all mat var vi så gick vi en runda längs vattnet bort till Stadshuset, och det kändes verkligen som om man var på semester. Det var folk som hade picknick längs vattnet, folk paddlade, pratade och umgicks ute, vilket är väldigt bra i Corona tider! (och även annars) Och jag konstaterade att jag måste bli bättre på att se Stockholm!

Lunch på Vikingsun

Vi var inbjudna från Gourmet att äta lunch på Vikingsun som har en massa fina saker som saltstenar, brännare, knivar, pannor, grytor och tusen andra saker! Vi fick äta både Wagyu biff, tonfick, lax och lite annat kött. Och en saltsten är något jag velat ha ett tag nu, så jag måste nog slå till. Man lägger köttet/fisken på stenen i någon minut sen kan du grilla eller bränna det.Den går även att använda som grillsten. Någon som har några tips om hur jag mer kan använda den?

Dessa brändes lite snabbt med en brännare innan vi åt dom. Det gick snabbt och var grymt gott!

Igår hade jag middag med en vän här hemma, och till efterrätt hade vi en riktigt god chokladmousse.

Idag tog jag mig en riktig långpromenad med en vän, och vi mellanlandade på Långängen för lunch och fika i solen. Man måste passa på att njuta ute så mycket som möjligt nu!!

Key Lime paj, Citronmarängpaj och kaffe på Långängen.

Ha nu en fin ny vecka, och glöm inte bort att tvätta händerna ofta!

Av ©Malin Nordblom

Instagram @fabfoodieswede

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

Hej, tack för att du läste! /Malin