Härligt röd hallon smoothie

Jag gör smoothies nästan varje morgon. Det är ett enkelt sätt att få i sig en massa härliga vitaminer på ett snabbt och lätt vis! Min son älskar när jag blandar ihop den här härligt röda hallon smoothiesen med hallon.

Ingredienser

Till 2 smoothie

  • 3 skalade clementiner
  • 2 tvättade eller skalade äpplen, ta bort kärnhuset
  • 3 isbitar
  • 1/2 dl apelsinjuice
  • 1,5 dl hallon

Blanda alla ingredienserna i en blender och häll upp i glas.

Om du har smoothie över så kan du spara den i kylen, eller så häller du upp den i glassformar så har du en god snack!

Av ©Malin Nordblom

Instagram @fabfoodieswede

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag även här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: