Talldungens Gårdshotell

I utkanten av den lilla byn Brösarp hittar man Talldungens Gårdshotell, här kan man både checka in över natten eller välja att äta och dricka. När du anländer på parkeringen så tronar Talldungens Gårdshotell framför dig i sin gula prakt. Om någon berättar för mig att jag var i Frankrike så skulle jag lätt kunna ha trott det om jag inte visste bättre.

En massa smått att börja måltiden med.

Bohemiskt charmigt

Talldungen är bohemiskt charmigt, och är inrett med allehanda möbler och fina saker att titta på. Restaurangen består av olika rum där du kan äta och dricka, och det är en festlig stämning som infinner sig när man stiger in i matsalen.

En Talldungen klassiker.

Maten på Talldungen

Maten är ofta ganska enkel och alltid god. Det som gör upplevelsen extra fin är att man får in många olika rätter när man beställer in deras Spisarmeny, och en middag som pågår i olika serveringar känns alltid lite extra festlig om du frågar mig. Man kan även välja lite andra smårätter som tex skinka med melon att lägga till om man känner för det. Det finns även en mindre spisarmeny för barn. Spisarmeny 550 kronor och för barn går den på 250 kronor. Under högsäsong bör du boka bord. De rekommenderar ofta väldigt bra drycker till maten, jag tar oftast något de rekommenderar.

Talldungens Gårdshotell https://www.talldungen.se/sv
Bengtemöllevägen 7
273 50 Brösarp

Malin -Fab Foodie Swede på Talldungens Gårdshotell
Märkt med: