Quartey’s

Quartey’s i Simrishamn är ett litet Take Away ställe med några bord som ligger på Storgatan. Här kan man äta fantastsikt goda Fillos med olika fyllningar som kronärtskocka, svamp, ost och en massa annat gott. Quartey’s serverar även Crispy Noodles som tar mig tillbaks till Asien i dess smaker och olika veganska burgare. Jag älskar deras lime mynta dryck som de gör själva, men det finns även Kombucha och eko läsk att dricka.

Väl värt ett besök

Danette och Daniel som driver Quartey’s är väl värda ett besök om du frågar mig. Stället må vara litet, men jösses vad gott det är! Finns det inte någon plats att sitta på så ta med maten till hamnen eller parken! Ett måste varje gång jag besöker Simrishamn! Se öppettider på deras Instagram eller Facebook!

Daniel och Danette

Quartey’s, Storgatan 21, Simrishamn

/Malin

2 reaktioner till “Quartey’s

Hej, tack för att du läste! /Malin