Fika hos ambassadören

Denna veckan har gått så otroligt snabbt! Vi i SWEA anordnade en välkomstfika hemma hos ambassadören Kent Härstedt. Jag och några andra bakade, Kent berättade lite om vad som händer i företagsvärlden mellan Sverige och Singapore, vi i SWEAs styrelse berättade om kommande aktiviteter och lite annat, sen hade vi även Svenska skolan och SwedCham på plats. SWEA är verkligen en fantastisk grupp av kvinnor, de ger verkligen energi och har man brist på sysselsättning så finns det massor av aktiviteter med dem!!

Full fart

I övrigt så har jag haft fullt upp med att fixa här hemma, vara lärare i Svenska skolan och gå på en tårtkurs! Himla roligt att lära sig lite nytt och få inspiration till att hitta på nya grejer!! Igår var det födelsedagsfest hos en vän på 24e våningen! God mat, många skratt och himla trevligt!! Nu ska jag förbereda inför morgondagen, så jag önskar er alla en fin ny vecka!!

Mer om mat, dryck och mycket annat hittar du här: https://fabfoodieswede.com/

Hej, tack för att du läste! /Malin