Välkomna till min blogg!

Malin Nordblom

Det är roligt att se att det är så många nya som tittar in på bloggen. Så nu tänkte jag att det var läge att presentera mig inför er alla. Jag är en skåning som normalt sätt bor i Stockholms området men som sedan i Augusti bor i Singapore. I Sverige arbetade jag för en mattidning och även i köket på KSLA (Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien) med min kära vän Gunilla som jag saknar hemskt mycket. Jag har bloggat länge, min första blogg handlade om mitt liv i Shanghai där jag bodde i två omgångar mellan 2002-2015. Den bloggen var den första som fanns om Shanghai, idag finns den inte alls längre dock.

Bilder och mat

Under hela mitt liv har jag på något vis arbetat eller hållit på med både mat och bilder. Under många år så arbetade jag som bildredaktör för en bildbyrå, och när jag sedan flyttade hem till Sverige från Kina så började jag frilansa för en mattidning. Senare så startade jag en ny blogg om just mat och restauranger, https://fabfoodieswede.com/ Nu när jag den största delen av tiden bor i Singapore så blir det ännu mer bloggande och utforskande av nya och gamla recept och länder. Om det är något speciellt du undrar så hör bara av dig till mig.

Ha en fin vecka!!
Malin

Oftast har jag ett förkläde på mig, men jag bjuder på bilder av mig själv utan.. (Klänningen kommer från Camilla Thulin)

2 reaktioner till “Välkomna till min blogg!

Hej, tack för att du läste! /Malin