Caribbean mango och melon Punch

Caribbean punch är en helt underbar sommardrink med smak av färsk vattenmelon och mango mixer som tar dig med till de karibiska öarna med sina härliga sommarsmaker. Det är en karibisk sommardrink som kan göras både med rom eller alkoholfri, i Caribbean mango melon punch med rom så känner du en diskret smak av ljus rom som självklart kan styras av hur mycket du häller i. Här hemma är detta en av sommarens favoritdrinkar när jag dukar upp för sommarfest för vännerna. Dekorera gärna sommardrinken med en vattenmelonskiva eller en bit färsk mango på sidan av glaset för ökad sommardrinks känsla. Vill du så gör du en stor kanna och låter alla servera sig själva på sommarfesten.

Ingredienser 1 drink:

Man behöver en blender, mixer eller handmixer för att mixa drinken.

  • 4 cl ljus rom
  • 1/2 liten kylskåpskall vattenmelon (utan skal)
  • 4 cl Shake-It Mixer Mango (eller lite färsk mango)
  • 2-3 iskuber

Kör alla ingredienserna i en blender och häll upp i ett glas, dekorera gärna med en vattenmelonskiva på kanten av glaset.

Fler drinkrecept och mycket annat hittar du här: https://fabfoodieswede.com/

Sommardrinks ingredienser till sommar punch.

Hej, tack för att du läste! /Malin