Så var det dags för nya tag..

Sommaren lider mot sitt slut och så var det dags för nya tag.. Jag har haft en härlig sommar i Sverige med familj och vänner. Vi började med att checka in hos några vänner i Stockholm så att vi kunde få träffa alla vänner där, eller så många som vi nu hann med.. Jag hann med att testa en massa nya och gamla restauranger, lite shopping och många härliga möten med både familj och goda vänner. Det var med tårar i ögonen vi tog oss vidare med tåg ner till Skåne. Väl i Skåne så pendlade vi mellan vår lilla stuga och familjen i Lund. Det var verkligen en helt underbar sommar! Jag känner mig så lycklig över att få ha en så avslappnande sommar i år, till motsats mot förra årets då vi höll på att flytta.. Jag hoppas att din sommar har varit fin! Nu är det dags för nya tag och jag är tillbaks i Singapore! /Malin

Hej, tack för att du läste! /Malin