Coco & Carmen

Sedan Punk Royale tog över klassiska restaurangen Coco & Carmen 2019 på Östermalm i Stockholm så har stället definitivt blivit lite mer punkigt! Men här serveras fortfarande en del klassiker även om menyn har förändrats på ett positivt sätt.

Dario Balan som arbetade på Michelin krogen Frantzén är den som är kökschef på Coco & Carmen. Förutom en del av Coco’s klassiker hittar man till exempel kaviar serverat på en Pippi Långstrump tallrik. Coco & Carmen har länge varit en av de mest populära restaurangerna på Östermalm och att Punk Royale har tagit över gör inte det hela mindre intressant. Menyn är varierad med en internationell touch, och man kan även beställa catering. Priserna är lite över medel, och maten och drycken håller en bra nivå.

Mysigt ställe, nära Strandvägen. Alla passar in här!

Coco & Carmen, Banérgatan 7, Stockholm http://cococarmen.se/

Jocke i köket på Coco & Carmen Bild Malin Nordblom
Riktigt bra luncher på Coco & Carmen.
Coco & Carmen i Stockholm. Bild Malin Nordblom

Text och bild © Malin Nordblom

Instagram @fabfoodieswede – Följ mig gärna!

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

Titta in här för mer inspo! https://fabfoodieswede.com/

Hej, tack för att du läste! /Malin