Midsummer in Sweden

Today we are celebrating midsummer in Sweden, wich is as important as Christmas! It’s the longest day of the year. Nearly no night at all. So we are starting off with some herring, new potatoes, some greens. And we sing, and drink schnapps. 🤪
In the afternoon we are dancing around a midsummer pole, that we have covered in flowers. We celebrate the light, the green and according to some the pole represents fertility.
And then we play some silly outdoor games. In the evening there’s a big barbecue.

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: