Urban Deli

2420DA4E-F97D-41AD-AE4E-8D52063726C9So a juicy vegan burger, can it really be nice? Yes! It was totally awesome. It felt like a burger, but it was vegan. I could totally fool someone that this was a hamburger! They serve 3 different versions of the burger. And they were all good!

And their vegan cheese was really nice too! It had some herbs in it, and I could just eat it as a side. 3134ABF6-D0B5-4067-9E3B-521D6A2BE761

Locations https://www.urbandeli.org

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: