Innis & Gunn Brewery Taproom i Glasgow

Innis & Gunn Brewery Taproom finns i tre olika städer -Dundee, Edinburgh och Glasgow. Jag var i Glasgow för deras 15-års firande och fick testa deras special komponerade meny på Innis & Gunn Brewery Taproom med en grupp inbjudna svenskar tillsammans med grundarna och bröderna Dougal och Neil.

Innan maten öl på Innis & Gunn Beer Kitchen. På bilden Stefan och Niklas.

Mikrobryggeri

På Innis & Gunn Brewery Taproom finns det även ett mikrobryggeri där de brygger olika sorters limiterade öl med till exempel mango eller något annat spännande.

Otroligt vacker!
En stort urval av Innis & Gunn öl

På restaurangen serverar de all öl de har för tillfället. Man kan be dem para ihop ölen med maten så att man får en bra kombination.

Olika sorters skaldjur och Innis & Gunn öl
Dougal fick hänga oss tjejer. Stackare 😂
De hade inga större bord, men vi hängde allihop all övrig tid.

Här ligger Innis & Gunn Brewery Taproom

Bild och text  © Malin Nordblom

Insta; @fabfoodieswede Följ mig gärna

fabfoodieswede@hotmail.com

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

3 Comments

  • Paul Quinton 29 maj, 2019 at 19:25 Reply

    The beer in pictures #1 and #5 is off – the rule is ”If you can’t see through it, don’t drink it.”

  • Ashton Lane i Glasgow - 4 november, 2020 at 21:04 Reply

    […] där det riktigt sjuder av liv. Innis & Gunn har en restaurang och och ett litet bryggeri här: https://fabfoodieswede.com/2018/09/21/innis-gunn-beer-kitchen/, det finns en bio, det finns otaliga pubar att välja på. Men du kan ju köra lite Bar hopping […]

Kommentera

%d bloggare gillar detta: