Novi Resort Visby

27 grader i poolen!

Det tar bara 5 minuter med taxi från Visby Airport eller 10 minuter från båten till hotellet! Man kan låna cyklar, och med den tar man sig in till Visby på 10 minuter! Här kan man hyra in sig i en lägenhet, eller köpa den. Så det är både hotell och privat! Det ligger helt perfekt vid vattnet, och området är mysigt! Det finns två restauranger som drivs av Pontus Frithiof , pool, gym, yoga, och cyklar på Novi.

Det finns 125 olika boende, av vilka 71 är bungalows och 54 är lägenheter/rum i olika storlekar. Nästan alla har utsikt mot havet!

Detta är från deras största bungalow, den hade 2 sovrum och en stor terass med jacuzzi Bilderna nedan är från där jag bodde, i en bungalow med ett sovrum som hade en stor balkong med utsikt mot havet!S

Så här fint var det innan jag spridde ut mina grejor!

Gymmet erbjuder PT och yoga. Den ena jacuzzin man kan boka ligger med utsikt mot havet.

Jag åkte med flyg till Gotland från Bromma, det tog 40 minuter. Flyget använder sig av bio bränsle, så enligt dem är det bättre än att ta båten.

Text och bild ©Malin Nordblom 

Hej, tack för att du läste! /Malin