Stockholm’s best terrace?

Nyrenoverade Mosebacketerrasen på  Södra Teatern har en av Stockholms absolut bästa uteserveringar!1500 personer får plats och de har både mat, dryck och konserter! Vyn är helt oslagbar, och att hänga här en sommarkväll är så skönt! De serverar även fika här om du hellre vill ha det.

De serverar en Punkgryta som de har både i en vegetarisk version och en med kött. Punkgrytan är en lite uppdaterad variant av vad deras artistiska ledare  och punkrockaren Fredrik Granberg åt när han turnerade över Europa på nittiotalet.

Adress: Mosebacke Torg 1–3, Stockholm

För öppettider och konserter:

Mosebacke

Text och bild ©Malin Nordblom

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag även här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: