Holy Smoke

Holy Smoke är verkligen ett barbecuens mecka i Skåne, och folk verkligen vallfärdar dit. Åker du dit under högsäsong så är mitt tips att komma tidigt eller på eftermiddagen så är det mindre folk. Maten är galet god, och du kommer att rulla ut härifrån… Men Holy Smoke är mer än ett grillställe, det är en helhetsupplevelse som passar alla som gillar barbecue. Bräcke i Skåne har verkligen fått en plats på kartan med Holy Smoke.
Här grillas och röks det på alla möjliga sätt. Väldigt inspirerande att äta här, man vill bara hem och fortsätta grilla..
Svårt att välja dock, bäst är att dela på en massa olika rätter tycker jag.
Det har hänt en del sedan Holy Smoke öppnade upp i två kontainrar på fältet 2014 i Bräcke. Från början var tanken att säjla bra brisket till olika restauranger, sen började de sälja mer och mer till alla…. Man kan säga att de öppnade upp helt rätt i tiden, de erbjöd något som alla svenskar ville ha. Men inte bara svenskar, många stora grillpersonligheter har varit och haft pop up’s på Holy Smoke som Aaron Franklin, Jess Pryles, Niklas Ekstedt och många andra… Man kan även vara med på en klass och lära sig en massa nytt av de olika barbecue celebriteterna.
I väntan på maten kan barnen grilla marshmallows.
Här använder de sig av riktigt stora amerikanska rökar.
Der finns ett flertal olika ställen att sitta på, både vid bord eller som här.
Baren är belägen den rosa containern.
Johan Fritzell
Johan Fritzell är mannen bakom Holy Smoke, tack för maten vi ses igen!
Grillade majskolvar, nästan ett måste!

HOLY SMOKE

Krapperups Kyrkoväg 116

263 76 Nyhamnsläge

Tel 042 773 03

The American dream, i den skånska myllan..
I USA dricker jag alltid Jarritos, blev grymt glas av att se dem här!

Hej, tack för att du läste! /Malin