Smör

2 of the chefs from the Swedish Culinary Team, Jimmi Eriksson and Anders Isaksson has opened up a Pop-Up restaurant up on a rooftop at Södermalm.
They have teamed up with Arla, and the theme is Swedish Butter. You can choose from 6 different courses, and they also serve one of the best ice creams ever. (I posted the recipe the other day)The little Pop-Up gourmet restaurant will be open in the weekends until the 15th of September.

Friday: 16:00 – 20:00
Saturday: 11:30 – 16:00
Sunday: 11:30 – 16:00

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: