EN RIKTIGT PROFFSIG PIZZAKVÄLL!

Hade så roligt när hela familjen lagade pizzor hemma. Vi hade pizzakit levererade till dörren från Meno Male, och de innehöll allt vi behövde. En riktig pizzadeg, Fior di Latte, tomatsås, och olika sorters salami.

Perfekt eftersom vi älskar pizza, men vi håller oss hemma. Jag vill gärna att pizzan är nygjord och varm, så detta var perfekt! Och väldigt roligt att se hur alla gjorde sina pizzor. Ett vinnande koncept, vare sig Corona finns eller ej! http://menomale.se/ här hittar du dom! Tack för tipset Reena!

The pizzas came in all kinds of shapes;)

Av Malin Nordblom

Fab Foodie Swede

If you wan’t to use the content or photos please contact:

fabfoodieswede@hotmail.com

13 reaktioner till “EN RIKTIGT PROFFSIG PIZZAKVÄLL!

  1. We love making real pizza at home too! My husband is very good with making the perfect dough and we just love the whole process of it, especially eating. Thanks for sharing and have a good day 😀 Aiva

Hej, tack för att du läste! /Malin