A SECRET BREAKFAST

Imorse ringde det på dörren vid halv åtta och min frukost från DoMa kom med ett bud. Och 8.15 kopplade jag upp mig och tog del av Nespresso’s Secret Breakfast som skulle varit på DoMa. Men det här var ju ett perfekt sätt att göra det på. Jag fick laga mitt Nespresso kaffe precis som jag vill ha det, och åt en helt underbar frukost undertiden vi pratade om kaffe och frukostar.

Vad FÖR GOTT FANNS I KORGEN?

Grön juice på spenat, citron, mynta och äpple. Knäcke med ogrässmör och Wrångebäcksost, krämigt ägg med en god majonnäs, vaniljyoghurt med svensk lönnsirap och rabarber, granola och praliner. Till det en god latte gjord med en Vertuo Melozio som är gjord på brasilianska Bourbonbönor. Så det var min morgon, det var verkligen underbart att träffa alla kollegor igen. Även om det var digitalt.

Av Malin Nordblom, Fab Foodie Swede

If you wan’t to use the photos please e-mail me first at fabfoodieswede@hotmail.com

Hej, tack för att du läste! /Malin