YOGA MED GETTER

En helt fantastisk upplevelse. Jag har inte yogat på ett tag, men när min kompis Alice frågade om jag ville hänga med och yoga med getter så sa jag ja. Jag var ju bara tvungen. Getterna går runt och vill bli kliade i början, och det är otroligt mysigt och ett slags lugn infinner sig. Sen när man kör igång med lite mer övningar så har de vant sig vid att man är där och de lägger sig nära oss, och i vissa fall på en. De gillade verkligen Alice, hon hade getter runt sig hela tiden. Mig kom och gick de till. Jag var helnöjd och har bokat in mig på fler pass.

Ibland får man ta en paus i yogandet när getterna vill mysa. Så härligt med get yoga på Lidingö.

Det bästa av allt var att det kändes som en helt otrolig vitamininjektion. Jag var sprudlande energifylld efteråt!

Det är Get2gether som anordnar detta på Lidingö. Det ligger precis vid vattnet, och det är en fin upplevelse i naturen.

HÄR HITTAR DU YOGA MED GETTER PÅ LIDINGÖ

https://www.get2gether.nu

Selfie time

2 reaktioner till “YOGA MED GETTER

Hej, tack för att du läste! /Malin