LILL LÖRDAG

Idag firade vi att det var onsdag, sommar och varmt. Vi åt en massa gott från Melanders inne i stan. Och lika roligt som jag tycker det är att laga mat, så älskar jag att äta god mat som jag inte lagat själv. Det är en ren njutning att bara få äta! Det är ju trots allt en av mina stora favorit sysselsättningar…

Vi hade olika sorters lax, sill, goda såser, en riktigt bra mini Västerbottenpaj, nypotatis, Skagenröra, jordgubbar och lite gott alkoholfritt bubbel från Oddbird. Nu längtar jag verkligen till midsommar, stannar vi i Stockholm till midsommar så kör vi på en repris av det här!

Ha en härlig kväll!
Malin

Instagram @fabfoodieswede

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: