Hallonsmoothie

Hallonsmoothie på endast frukt, full av en massa goda vitaminer. Och visst blir man glad av att bara se en sådan färgrik hallonsmoothie! Väldigt gott som en snack, eller till frukost. Och du kan lika gärna använda dig av frysta hallon som färska i smoothien. Hallon innehåller lite kalorier och mycket antioxidanter, vitaminer och mineraler, till på köpet så är det väldigt gott!

Smoothie ingredienser

Receptet ger ett stor glas hallonsmoothie

  • 1 banan
  • 1 äpple, sköljt och utan kärnhus
  • 1 dl (1/2 cup) rinsed grapes, red or green
  • 1 dl hallon, färska eller frysta
  • 1/2 dl apelsinjuice

Strö gärna lite chiafrön på toppen, eller ett krossat hallon.

Blanda alla ingredienserna i en blender eller med en stavmixer, och servera din hallonsmoothie i ett stort glas eller i en karaff.

Av Malin Nordblom

Fab Foodie Swede

Instagram fabfoodieswede

fabfoodieswede@hotmail.com

8 reaktioner till “Hallonsmoothie

  1. That’s a very easy and a very yummy recipe! There can never be too many vitamins, especially during the dark and cold winter month. Thanks for sharing and have a good day. I was browsing trough FAB FOODIE SWEDE blog looking for your ‘about’ page to find out your name, but couldn’t find one! Aiva

Hej, tack för att du läste! /Malin