Firar 10K på Instagram

Kanske inget stort för många att ha fått 10k (10.000) följare på instagram, men för mig som älskar att fira så var det här ett perfekt tillfälle att ställa till med lite firande här hemma. Namnet Fab Foodie Swede var egentligen mest på skoj eftersom en vän från England som tyvärr inte finns med oss längre alltid sa att jag sa Fab om allt, och att det var så jag eftersom ingen annan använde det:) Så när jag startade mitt Instagram konto så blev det Fab Foodie Swede, mest för att jag inte hittade något annat ledigt namn… Middagen hämtades på Belgobaren i Stockholm city, ett mussel-kit med västkust musslor för 249 kronor. Man fick både gryta, såser, bröd och västkust musslor! Jag valde en Classic sås till med grädde till musslorna, har även testat deras parmesansås en gång och den är riktigt god! Till det en stout från Brooklyn Brewery som passade väldigt bra till musslorna. Lite längre ner kan du läsa lite mer om Belgobaren.

Myskväll hemma med restaurangkänsla, tema Belgien. Man får resa hemma genom maten idag.
Självklart gjorde jag en tårta för att fira 10K.

Jag gjorde en klassisk tårtbotten med hallon och hallonsylt i mitten, och toppade med vaniljgrädde. Vissa dagar nuförtiden känner man bara hopplöshet över hur allt är, och vissa dagar känns allt toppen. Men förhoppningsvis går vi mot en bättre tid nu.

Nu ska jag gå och äta tårta, och ta mig ett glas av något gott.

Ta hand om dig!!
Malin

Bild Malin Nordblom, Instagram @fabfoodieswede Följ mig gärna! 

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

4 reaktioner till “Firar 10K på Instagram

Hej, tack för att du läste! /Malin