Belgobaren

Vare sig du gillar musslor eller öl så är detta ett litet Belgien i mini format mitt i Stockholm city. Här vet dom allt om Belgisk öl, och det roliga är att det är kvinnor som styr och vet allt här! De har uppemot 350 olika Belgiska ölsorter på Belgobaren, så jag kan nog lugnt säga att finns en öl för alla här…

Belgisk mat och lite annat…

Så om jag säger Belgien och mat så tänker du nog på Moules Frites, och här kan du såklary välja på en massa olika varianter av Moules Frites. Min favorit är deras Moules Mornay med Grana Padano och grädde, du hör ju själv hur gott det låter! Jag uppskattar att man kan även kan få god växtbaserad mat här likaväl som en hamburgare. De serverar mat med en Belgisk touch, mycket fisk och skaldjur men även kötträtter. Priset ligger på en mellannivå.

Öppet dygnet runt, året runt

Eftersom de serverar frukost åt gästerna från Frey’s hotell så har de öppet från morgon till kväll, alla dagar om året! Ganska imponerande!

Bar och restaurang

Du kan välja på att sitta i baren där det finns en massa små bord och stolar och även musikunderhållning ibland, annars väljer du att sitta i den nedre delen som är en matsal. Om det är fint väder så har dom en stor veranda på Bryggargatan, den är helt klart mitt favoritställe eftersom jag älskar att titta på folk! Jag tycker det är en bra restaurang att slinka in på om jag varit och shoppat på Drottninggatan eller är sugen på något gott. Deras personal är väldigt trevlig, ett stort plus till dom alla!

Så hittar du till Belgobaren

Bryggargatan 12
111 21 Stockholm

Tel. 08-24 66 40
Mail: info@belgobaren.se

Njuter av att sitta ute mitt i Stockholm.

Av ©Malin Nordblom

Fab Foodie Swede

Instagram fabfoodieswede

fabfoodieswede@hotmail.com

En reaktion till “Belgobaren

Hej, tack för att du läste! /Malin