Trädgårdssoaré hemma hos Richard Juhlin

Jag var inbjuden till Richard Juhlin på en alldeles ljuvlig trädgårdssoaré som han anordnade tillsammans med Dominika Peczynski. Och här kan man verkligen kalla det att vi hade det tur med vädret eftersom solen sken och vi kunde avnjuta Richard Juhlins ädla drycker och god mat från Cava Catering, dvs Dominika och gänget. Trädgårdssoaré är ju verkligen helrätt så här i Corona tider, och det var otroligt roligt att få gå på fest!

Sparkling Rosé Richard Juhlin 0 % Pinot Noir Rosé

Nytt alkoholfritt rosévin från Richard Juhlin

Richard är ju förknippad med champagne, men han har nu lanserat ett antal egna fantastiska drycker där den senaste i raden är hans Sparkling Rosé Richard Juhlin 0 % Pinot Noir Rosé. Och det var just den som vi firade lanseringen av med honom hemma på Lidingö. Som allt som Richard håller på med så ska det hålla riktigt hög kvalitet, och det gjorde även hans nya alkolfria rosévin. Han har använt sig av pinot noir druvor från Frankrike för att få fram Sparkling Rosé. Tanken bakom alla Richards viner är att de ska vara lättdruckna, fräscha, rena och eleganta i smaken. Tvärtemot många andra som tillverkar alkoholfria drycker så har han redan från början tagit fram en dryck som är ren, fräsch och läskande från början. Verkligen ett bra alternativ för alla som vill dricka något alkoholfritt.

Massa goda drycker från Richard Juhlin.

Richard Juhlin Blanc de Blancs Brut

En annan dryck han precis har lanserat är Richard Juhlin Blanc de Blancs Brut som är ett alkoholhaltigt mousserande vin gjort på chardonnaydruvor från Limoux. Vinet följer samma recept som en champagne och är tillverkat enligt den s.k. traditionella metoden med en andra jäsning på flaska i 12 månader. Den stilen kallas Blanc de Blancs vilket innebär precis som i Champagne, att den är gjord på 100% chardonnaydruvor. Detta var ett riktigt friskt och smakrikt mousserande vin. Till på köpet kostar det endast 129 kronor!

Tack för en fantastisk trädgårdssoaré!
Tack för god mat och dryck!

Bild och text Malin Nordblom

YouTube https://www.youtube.com/channel/UC54wSKvpDghbvbU7hCIXu9A

Instagram https://www.instagram.com/fabfoodieswede/

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

En reaktion till “Trädgårdssoaré hemma hos Richard Juhlin

Hej, tack för att du läste! /Malin