Ginger Raspberry Spritz

En fantastiskt god drink är Ginger Raspberry Spritz som innehåller ingefärsvodka och hallon. Som du hör så funkar den lika bra före som efter maten, eller bara som en drink i solen! Du kan använda färska eller frysta hallon, blir lika gott vilket som!

Ingredienser

1 drink

 • 5 cl Virtuous Vodka Ginger
 • ca 10 hallon
 • 1/2 pressad lime
 • 4 cl soda
 • rosmarin att garnera med

Gör så här

 1. Mosa hallonen, häll på sprit och pressa ner lime.
 2. Fyll upp glaset med is och toppa med soda. Rör runt försiktigt.
 3. Garnera med rosmarin för doft och karaktär.

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

2 Comments

 • CARAMEL 14 augusti, 2021 at 01:03 Reply

  Raspberry, lime and ginger – yum!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: