Chou Chou i Stockholm

Chou Chou är en helt växtbaserad restaurang som öppnar upp i MOOD gallerian den 10 december, men smygöppnar redan den 8 december. Här är mat och dryck helt växtbaserat även om det inte är något jag tänker på när jag väljer mat. För mig är detta en restaurang med väldans god mat där Gustav Johansson (@javligtgott) har varit med och satt menyn på Chou Chou i Stockholm.

Underbart urval av mat och dryck

Här finns bland annat goda veganska ostar från Stockeld, härliga sallader och olika sorters väldigt goda grytor med inspiration från olika delar av världen, deras hummus är precis så som jag vill ha den och desserbordet ska vi inte snacka om! Säger bara att väljer du Chou Chous buffé så spara plats för dessert! De är ett spännande utbud av mat och dryck där jag testade deras på både mat från Chou Chous buffé men även några smakprov från deras a la carte som Tångcaviarpizzan, osten var gjord av kikärtor och var riktigt kladdig precis som man vill ha det på en pizza! Man serverar endast naturviner, och har ett bra utbud av både cocktails och mocktails.

Mycket gott att välja på efter maten…
Restaurangen håller en mellanprisklass.

Här hittar du Chou Chou

MOOD Gallerian, Stockholm ingång från Norrlandsgatan 13 eller Regeringsgatan 48. Chou Chou

Hej, tack för att du läste! /Malin