Årstidernas pepparkakshustävling

Jag var övertalad att vara med i Årstidernas pepparkakshustävling och ställde motvilligt upp. Jag har riktigt dålig erfarenhet av att bygga pepparkakshus, jag bränner mig alltid så himla mycket. Nu satsade jag på att sätta ihop pepparkakshuset med ätbart Baking Glue på tub och enorma mängder glasyr. Degen var såklart Årstidernas, och det är en helt ekologisk pepparkaksdeg man kan beställa med sin låda från Årstiderna. Jag arbetade med huset i väldigt många timmar, en del av baksidan började brinna av ett värmeljus när jag skulle fotografera så det blev utbytt till två små ljusslingor. Borde såklart ha använt mig av det från början…

Jag vann!!

Igår när jag var på arbetet i köket på KSLA så ringde Margareta Kingham från Årstiderna och berättade att jag hade vunnit! Jag blev så himla glad, så tusen tack till alla som var med och röstade på mitt lilla pepparkakshus!! Nu kan barnen få banka sönder pepparkakshuset och vi kan få smaka lite mer på de goda pepparkaksbitarna!! Tror det passar bra som tredje adventsaktivitet!

Ha en fin tisdag!!

/Malin

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

1 Comment

  • Veckan som gick... - 20 december, 2021 at 16:45 Reply

    […] Sedan fick jag hem min vinst från Årstiderna, massor av goda grönsaker och annat, både med och utan recept. Vilken fantastisk vinst för mitt pepparkakshus! thttps://fabfoodieswede.com/2021/12/07/arstidernas-pepparkakshustavling/ […]

Kommentera

%d bloggare gillar detta: