Årstidernas pepparkakshustävling

Jag var övertalad att vara med i Årstidernas pepparkakshustävling och ställde motvilligt upp. Jag har riktigt dålig erfarenhet av att bygga pepparkakshus, jag bränner mig alltid så himla mycket. Nu satsade jag på att sätta ihop pepparkakshuset med ätbart Baking Glue på tub och enorma mängder glasyr. Degen var såklart Årstidernas, och det är en helt ekologisk pepparkaksdeg man kan beställa med sin låda från Årstiderna. Jag arbetade med huset i väldigt många timmar, en del av baksidan började brinna av ett värmeljus när jag skulle fotografera så det blev utbytt till två små ljusslingor. Borde såklart ha använt mig av det från början…

Jag vann!!

Igår när jag var på arbetet i köket på KSLA så ringde Margareta Kingham från Årstiderna och berättade att jag hade vunnit! Jag blev så himla glad, så tusen tack till alla som var med och röstade på mitt lilla pepparkakshus!! Nu kan barnen få banka sönder pepparkakshuset och vi kan få smaka lite mer på de goda pepparkaksbitarna!! Tror det passar bra som tredje adventsaktivitet!

Ha en fin tisdag!!

/Malin

En reaktion till “Årstidernas pepparkakshustävling

Hej, tack för att du läste! /Malin