Veckan som gick…

Igår hann jag inte med min veckan som gick bloggpost, och det är ju inte alltid jag skriver en sådan ändå… Veckan började fint med lucia och lussekatter med varm choklad till frukost, dock inte på riktigt utan vi tittade på luciatåget på TV. Och tände mitt luciatåg som jag haft sedan jag var barn och blev utsedd till Södra Sandbys lucia, stort när man är 13 år. I övrigt så bestod veckan som gick mest av sjuka barn och att jag lagade mat och tog fram och undan saker… Men som tur var så mådde Emma bra på fredagen och kunde vara med på sin dansshow under helgen med Lidingö Danscenter. Det var den första dansshowen sedan pandemin började och hon var så grymt glad över att få dansa uppe på en scen igen! Det var så corona säkert som det kunde vara. Dörrarna var öppna så det kom in luft, och man satt två och två med två säten fria till nästa två säten. Till på köpet bar alla mask, eller nästan..

Emma längst bak till vänster, min lilla duktiga tjej!

Sedan fick jag hem min vinst från Årstiderna, massor av goda grönsaker och annat, både med och utan recept. Vilken fantastisk vinst för mitt pepparkakshus! thttps://fabfoodieswede.com/2021/12/07/arstidernas-pepparkakshustavling/

Vinst från Årstiderna!

Så veckans recept hittar ni här på bloggen, nu hoppas jag på att vi alla får vara friska till jul och att vi slipper alla hemska sjukdomar!

Ha en fin julvecka!!
/Malin

Elf on the shelf, våra heter Elfie och Alfa och den första fick vi som gåva av en amerikansk vän där de är väldigt populära.

Hej, tack för att du läste! /Malin