En riktig otursdag..

Igår hade jag en riktig otursdag.. Jag satt hemma och jobbade på förmiddagen och innan lunch gick jag en helt underbar runda i solen hemma på Lidingö och lyssnade på David Batras podcast. Den är hysteriskt rolig tycker jag och jag går verkligen och skrattar så att folk tittar på mig! När jag närmar mig mitt hus så vurpar jag på isen ute på gatan, stupar rakt fram och hinner ta emot lite med handen men skadar mig ganska mycket. Världens bula i ögonbrynet, uppskrapad haka, slog ut små bitar på två olika tänder, skadade handleden, ankeln och skrapade knät… Det är vad jag kallar en riktig otursdag, och jag som gick och var så himla glad. Tur i oturen så var min son hemma så han tog hand om mig. Idag har jag inte gjort någonting och hoppas på att vara ok imorgon så att jag kan åka till Estland. Dock med en riktig blåtira som inget smink i världen kan dölja….

En riktig blåtira….

Ha en fin kväll!

/Malin

2 reaktioner till “En riktig otursdag..

Hej, tack för att du läste! /Malin