En riktig otursdag..

Igår hade jag en riktig otursdag.. Jag satt hemma och jobbade på förmiddagen och innan lunch gick jag en helt underbar runda i solen hemma på Lidingö och lyssnade på David Batras podcast. Den är hysteriskt rolig tycker jag och jag går verkligen och skrattar så att folk tittar på mig! När jag närmar mig mitt hus så vurpar jag på isen ute på gatan, stupar rakt fram och hinner ta emot lite med handen men skadar mig ganska mycket. Världens bula i ögonbrynet, uppskrapad haka, slog ut små bitar på två olika tänder, skadade handleden, ankeln och skrapade knät… Det är vad jag kallar en riktig otursdag, och jag som gick och var så himla glad. Tur i oturen så var min son hemma så han tog hand om mig. Idag har jag inte gjort någonting och hoppas på att vara ok imorgon så att jag kan åka till Estland. Dock med en riktig blåtira som inget smink i världen kan dölja….

En riktig blåtira….

Ha en fin kväll!

/Malin

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

2 Comments

 • minkreativitetsblog 10 februari, 2022 at 21:01 Reply

  Nej men stackars dig, du ska ha icebugs på fötterna. Hoppas du kryar på dig snart.

  • Fab Foodie Swede 11 februari, 2022 at 16:58 Reply

   Såg ut att inte behövas, sån himla otur! Men nu bättre, även om jag ser helt galen ut:) Ha en fin kväll!
   /Malin

Kommentera

%d bloggare gillar detta: