Tallink City Hotel

Så tog jag mig en tur till Tallinn med Visit Estonia och har nu checkat in på Tallink City Hotel mitt i Tallinn city. Hotellet ligger endast 10 minuter från flygplatsen och nära hamnen. Man kan ta sig in till stan med buss, taxi eller spårvagn så det är väldigt smidigt. Tallink City Hotel är helt nyrenoverat och känns väldigt lyxigt. Jag har checkat in i ett Deluxe rum på nionde våningen som har dubbelsäng, soffgrupp och skrivbord. På rummet finns det även kylskåp och maskiner för både kaffe och te. Toaletten är rymlig och har även dusch med badkar. Rengöringsprodukterna kommer från Rituals och är alla påfyllningsbara, fint att de har miljötänk!

Stort Deluxe rum
Skön säng med massor av kuddar att välja på, fler fanns i garderoben.

Relax…

Hotellet har en “Relaxation Area” där man kan basta, vila och få olika behandlingar. I trapphuset har de installerat något som de kallar “Fitness Track”, det finns enkla hjälpmedel som gör att man kan träna hela kroppen på ett enkelt vis. Till på köpet så går man sina 100 trappsteg! Himla smart!

Mysig lounge.

Mat och dryck

City Grill House är hotellets restaurang där de serverar både frukost, brunch och middag. Restaurangen är på två plan och rymmer över 200 sittande gäster. Hotellet har även en Lobby Bar i entrén där man även kan beställa enklare mat och förutom drinkar så har den ett bra utbud av champagne, därav är det en riktigt populär bar i Tallinn.

Adress:

Tallink City Hotel, A. Laikmaa 5, Tallinn, Estland

Phone: +372 630 0800
E-mail: cityhotel@tallink.ee

Mer om Tallinn hittar du här: https://fabfoodieswede.com/category/restaurants/tallinn-estland/

Hej, tack för att du läste! /Malin