Lunch med Verso

Igår var jag på ett lunch event med svenska Verso Skincare och Mildh Press på Ett Hem i Stockholm. Jag har använt deras Verso Super Facial Oil i flera år och var nyfiken på deras nya Verso Super C Serum. Grundaren av Verso, Lars Fredriksson berättade om hur viktigt att det är att använda ett serum om dagen för hyn och att det bästa är om man använder ett på morgonen och ett annat på kvällen. Vilket du använder när spelar dock ingen roll utan att man gör det är det viktiga. Jag kommer att testa Verso Super C Serum på dagen, och när jag var i Singapore använde jag mig endast av ett serum också solskyddsfaktor ovanpå det. För min hy är detta en riktigt bra produkt, och jag försöker att vara noga med min hy. Ju äldre jag blir desto duktigare blir jag på att ta hand om den. Vad använder du dig av?

Verso

Verso är tillverkat i Sverige, och de flesta av ingredienserna är även svenska. Känns verkligen roligt när ett riktigt bra hudvårdsmärke kommer härifrån. Jag försöker att köpa svenska produkter när det finns, för mig är det lika viktigt nr det gäller mat, hudvård som annat.

Mer om mat och annat hittar du här: https://fabfoodieswede.com/

Hej, tack för att du läste! /Malin