Blossom Martini

Nu vill jag att drinkarna smakar av sommar, Blossom Martini på nya Koskenkorva 7 Botanicals är en härligt somrig drink. 7 Botanicals står för midsommaraftonens 7 sorters blommor så varför inte servera den som en fördrink till midsommar.

Ingredienser

  • 3 cl Koskenkorva 7 Botanicals 2022
  • 1 cl Carpano Classico
  • 1 cl Carpano Bianco
  • ett stänk pomerans

Gör så här

  • Mät upp ingredienserna i en shaker med is, skaka.
  • Sila ned i ett kallt glas, dekorera gärna med apelsinskal och blommor.
  • Servera direkt!

Titta gärna in på bloggen, och följ mig gärna för fler recept och inspiration https://fabfoodieswede.com/

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: