Nya hemma…

En flytt till andra sidan jorden, vårt nya hemma är Singapore! Spännande och himla roligt äventyr som faktiskt hela familjen hänger med på! Sonen som är 19 ska läsa på universitetet här, och nu i början så läser han mandarin på EF. Dottern är 13 och har precis börjat i 7:an på SAIS i Singapore. Vi tittade på flera olika skolor men vi gillade känslan på som de har SAIS, det kändes precis som på barnens gamla skola i Shanghai som hade nästan samma namn, SCIS. Så välkomna att följa mig på bloggen och hälsa på i vårt nya hemma, hitta recept och annat kul.

Från vardagsrummet har vi utsikt över områdets pool, vi är lite som akvariefiskar:) Men vill man vara ifred så är det bara att dra för gardinen.

Jobb och annat..

Jag kommer att fortsätta att blogga, hitta på recept, utforska restauranger och även arbeta som lärare i Svenska skolan en halv dag i veckan. Glädjande nog så har jag några gamla vänner från Shanghai i Singapore så jag glider in i vardagen lite lättare. Efter nästan tre veckor här och alla saker uppackade så känns det faktiskt som “hemma” redan! Skillnaden mot hemma är att skolan kräver mer engagemang från föräldrarna, så en hel del tid kommer att gå åt det. Vi får väl se hur det blir, jag hoppas på att det fortsätter att kännas som nu!

Ha en fin dag!!
/Malin

2 reaktioner till “Nya hemma…

Hej, tack för att du läste! /Malin