Covid i Singapore…

Så är jag då en av de som haft Covid.. Hurra, nä inte riktigt! Jag tajmade in sjukdomen med en långhelg här i Singapore, så det var ju verkligen extra trist att ha Covid när barnen var hemma i extra många dagar. För här i Singapore firas de flesta högtiderna och denna gången firades den indiska högtiden Diwali. Diwali kallas även Festival of Light’s och är Indiens största högtid. Men jag firade genom att vara i sovrummet i flera dagar, och som tur är blev ingen annan i familjen smittad. Jag sov mestadels under de dagarna jag var sjuk i Covid, och hade även ont i kroppen. Men smärtan kan ju komma av att jag mestadels låg i sängen… Men nu är jag på banan igen, så nu ska jag skriva en massa nytt på bloggen!! Ha en fin ny vecka!!!

/Malin

Titta in på bloggen för att hitta recept, resetips och mina små blogginlägg: https://fabfoodieswede.com/

Hej, tack för att du läste! /Malin