Matklubb

Jag har en en grupp av vänner som alla är lika matintresserade som jag, vi har startat en matklubb (Monday Cooking Club), Vi turas om att vara värdinna i matklubben och sedan lagar mat ihop från någon kokbok som den vi är hos har valt ut och inhandlat alla ingredienserna till. I måndags lagade vi i matklubben mat ur Naomi Duguids kokbok Burma. Så roligt eftersom jag gärna äter och lagar Burmesisk mat. Jag kommer att laga upp några recept för er här på bloggen så att ni kan ta del av detta spännande och goda kök. Det är helt underbart att ha hittat så bra vänner från hela världen här i Singapore, vi har alla så mycket att lära av varandra i köket när vi har vår matklubb. Vi kommer från Singapore, USA, Japan, Malaysia också jag från Sverige då. De är även bra supportrar när det gäller att jag ska skriva en kokbok, så vi får se hur det går med det.. Det är ju det där med att man ska ha tid till att göra det, men jag har så många recept (och en del hittar ni på min blogg) att dela så jag vill verkligen ge ut en kokbok. Ha en fin dag!!! Kram Malin

Hej, tack för att du läste! /Malin