Simply Thai

Fish cake, vegetarian spring rolls and chicken. All downed with some Margaritas;)99C32C31-E7F0-4E99-BB7B-F1346450657EOne of my first favourites in Shanghai, and it still tastes as good as it did in the beginning of 2000.  Back then there weren’t that many none Chinese restaurants. So it was always a nice change to eat something different. Even if I love the Chinese kitchen. This evening I went here with my Swedish friend Märit and Els my Belgian friend that lived in Shanghai for 15 Years. Great friends, food and drinks. Life is good!

Locations:

This is their first location, and I used to go here a lot in 2002.

5C Dongping Lu,
near Hengshan Lu
东平路5C, 近衡山路

http://wap.simplythai.com.cn

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: